~ Life is too precious to worry about..So have fun !!..Say what you want to say..and do what you want to do..Regret - nothing..Don't let people who don't matter bring you down..~

18 June 2010

14 June 2010

~ Melaka ~


salam semua... weweeewweeee.. hari ini bersamaan isnin, 14 Jun 2010 adik kecik saye, ima dah daftar kat matrik melaka.. KMM.. hehe.. mak, abah, yah, saye n auni pun ikut.. wwuuwwuuhuuu.. ima nmpak begitu happy.. wlaupun saye tau character die smemangnya budak yg happy sokmo.. entah mase bila die cedey tak tau laa.. takpe ima.. teruskan mcm tue.. hoo yay !! 

sila tengok budak nie betapa happy nye die.. ape yg penting kami juge happy.. good luck ima di sana.. u go girl !! teeehheee.. pesanan saye utk ima.. belajar rerajin.. hormat lecturer.. berkawan dgn baek, tak mau gado2.. pegi kelas slalu.. yg penting jage nama baik keluarga.. okay.. wuwuwu saye yg cedey sbb die kat jauh dah.. dah jadi org melaka.. hurm.. take care ima  ;)  okay tgk gamba ima happy.. tak cedey langsung die ! huhu..











Melaka banyak tempat b'sejarah.. saye nak pegi !.. tak penah pegi tempat2 tue lagi.. huhu

02 June 2010

~ di rumah ~

okay.. sudah 23 hari saye duk kat rumah nie.. bermula 11/5 hari tue.. huhu.. seronok bangat sih.. saye jadi bibik eh bukan2 babysitter.. hehe.. kepada 2 org anak sedara saye, auni dan aimi mucuk2.. ngee~~


kerja2 yg saye buat yer kawan2 sebagai babysitter terlatih.. adelah.. mandikan mereka, tukar pampam, pakaikan baju yg kiut miut, basuh berak, buat susu, sediakan breakfast, lunch, dinner, supper dan segala mkanan kalau byk mkanan ade.. huishh diorang nie mmg kuat makan.. hehe.. 


tengoklah sejak duduk dengan cik ana, cik yah, n cik ima.. dah makin sihat nmpaknye.. alhamdulilah.. cuba tengok nie makin kiut juga laa.. ececececeee .. huhu  ;)










saya sayang auni dan aimi... terima kasih Ya Allah kerana memberi kami anak sedara yg comel dan sihat.. terima kasih along dan bang cik juga  ;)